Yang Melawat Kambing2 di Kandang~~

12 September 2008

Kabel Tepon Kecurian..

Salam ternakan..

actually, ni bukan la Nasri, the Kuli Ladang, so u may seem a different way of writing la.. maybe sy boleh dinamakan sebagai manager ICT (bolehla tu...) atau aper2 jerla... yang memang terlibat dengan ICT di Kelian Farm ni melainkan isi-isi blog ini sahaja..

pemberitahuan kepada semua pengunjung blog, semua pengemaskinian tak boleh dibuat untuk sementara waktu. Sebab musababnya ialah apabila tiadanya line tepon, yang asal usul puncanya datang daripada manusia2 yg tak bertanggungjawab yang mana dengan rasa tidak bersalah dan confidentnya telah mencuri kabel telefon yang menjadi sambungan pada line tepon umah kitorg.so dengan sendirinya streamyx di rumah menjadi invisible dan seolah-olah menjadi perkara yang mcm tak ada di rumah tersebut. so, paham2la, knapa tak boleh update kan??

tapi, pada mereka yang masih berkeinginan nak nemdapat plajaran, tunjuk ajar mahupun memberi cadangan di blog ini, bolehla trus mengikuti perkembangan blog..InsyaAllah, tatkala adanya sambungan tepon sekaligus internet, maka, mungkin besarlah tuan empunya kelian farm ini akan memasukkan input terbaru..

segala kesulitan, kepayahan, kepulunan, dan sebainya yg searti dengnnya, amatlah dihargai...!

sekian terima kasih..

1 orang mencari kambing:

forum said...

Sertai GEM Community secara percuma. Satu tapak untuk para Usahawan - usahawan berkongsi-kongsi maklumat dan pendapat (Forum, Blog,Direktori, Iklan Percuma DLL) dalam bidang yang yang ceburi seperti Pertanian, Ternakan DLL.
www.gem.socialgo.com